Jäsenet

Seuraan voi liittyä maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun alla olevaan tilinumeroon. Maksaessasi ilmoita uusi sähköposti- tai katuosoite puheenjohtajalle, jotta saat seuran tiedotteita. Ilmoita myös puhelinnumero, jos haluat liittyä WhatsApp-ryhmiin Surfing ja/tai TWC/Sähly. Eräpäivä maksuille on 1.6. kuluvaa vuotta, tämän jälkeen maksu suoritettava heti. Viestikenttään tieto siitä, mitä olet maksanut.

Jäsenet voivat kertamaksulla lunastaa puomiin avaimen, jotta pääsevät ajamaan Kolkan kärkeen. Kaupungin kanssa on sovittu, että Kolkan kärkeen ajettaessa keskituulen pitää olla vähintään 6 m/s Rajakarilla, ja silloinkin tulee huomioida tiellä kävelijät.

Seuralla on noin 30 konttipaikkaa, joissa voi säilyttää omaa lautaa ja purjetta. Nämä ovat usein kaikki käytössä, joten kannattaa tarkistaa tilanne puheenjohtajalta ennen maksun maksamista.

Jäsenillä on myös mahdollisuus vuokrata seuran lautoja, kunhan hallitset perusteet ja pystyt toimimaan omatoimisesti vesillä. Huomioi, että seuran koulutus on etusijalla. Tiedustelut ja maksut satamakapteenin kautta.

Talvisin pelataan sunnuntaisin sählyä. Tarkista vuoron tiedot täältä.

Maksut

Jäsenmaksu 40€ / vuosi

Säilytyspaikka 60€ / vuosi

Konttipaikan avain 50€ / kertamaksu

Puomin avain 50€ / kertamaksu

Vuokraus (maksut satamakapteenille)

  • 10€ / 1 viikko
  • 20€ / 2 viikko
  • 30€ / kuukausi

Tilinumero

OP 571144-48168
IBAN FI49 5711 4440 0081 68
BIC OKOYFIHH